Pagini

Pagini

Castana.ro un loc cu oferte și reduceri tot anul !

Castana.ro un loc cu oferte și reduceri tot anul !

Black Friday!  Ce este Black Friday?

Acum nouă ani foarte multă lume punea aceste întrebări, deoarece era ceva, o expresie « de pe altă planetă  ». Conceptul a fost pentru prima oară vizibil în țara noastră în 2011, când unele magazine online pur și simplu au pus un banner negru vineri dimineața și au scăzut puțin prețurile. A fost primul Black Friday din România, un Black Friday timid. Lucrurile s-au schimbat radical cu fiecare an iar azi toată lumea cunoaște termenul de Black Friday. Ceea ce nu știu toți oamenii este că există un loc Castana.ro care funcționează ca un Black Friday valabil tot anul, nu doar în noiembrie, un loc din care oamenii să-și unească forțele pentru cumpărături mai simple și mai smart.

Aici fanii de oferte postează cele mai tari reduceri pe care le-au găsit pentru că unde-s mulți, puterea crește și căutarea devine mai ușoară. Toți suntem fani reduceri, dar nu toți avem timp sau suntem dispuși să răscolim internetul în căutarea celor mai fierbinți oferte. Folosind Castana.ro, viața devine mai ușoară, deoarece platforma este disponibilă tot anul, și îi ajută pe consumatorii să descopere, să evalueze și chiar să anunțe o ofertă nouă. Cum funcționează Castana.ro? Care sunt ofertele Castana.ro  ? Dar campaniile  Castana.ro? Vom răspunde la aceste întrebări  pe rând.

Cum funcționează Castana.ro? Avem o schiță:Ce sunt "oferte pe bune"? 
• Faptul că nu magazinele, ci oamenii sunt cei care găsesc și anunță ofertele. Drept urmare, pe  Castana.ro ajung doar oferte apreciate de membri. 
• Voturile comunității, care te ajută să-ți dai seama dacă o ofertă e cu adevărat avantajoasă sau nu. 
• Sistemul bazat pe grade. Utilizatorii decid dacă castanele sunt "fierbinți" sau "reci". Ofertele cu voturi pozitive se vor evidenția după temperatură crescută, iar cele neinteresante, care primesc multe voturi negative, se răcesc de tot și dispar automat din listă. 
Care sunt campaniile? 
Campania desfășurată pe Castana.ro în perioada 10 noiembrie – 10 decembrie este super interesantă și adună în jurul ei foarte multă lume.
Campania promovează: …“ primii 50 utilizatori înscriși pe Castana.ro, care contribuie cu minim 10 oferte apreciate de comunitate (minim 10 voturi pozitive), vor primi automat un voucher în valoare de 50 ron pentru cumpărături efetuate pe platforma eMAG.” 
Așa că, dacă-ți pică din cer o castană, n-o ține pentru tine: împarte-o cu ceilalți vizitatori de pe Castana.ro și ajută-i să fie facă și ei economii. Punem pariu că norocul o să ți se întoarcă, doar să dai refresh din când în când sau - și mai simplu - să te abonezi la newsletterul Best of 50’s cu cele mai tari oferte, ca să le primești direct în inbox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu